HUN | ENG

HOME  |  RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉG

 

CompassPools - USZODATECHNIKA

Az uszodatechnika területei

Az uszodatechnika szóhoz elsőként legtöbben a medencekészítést, medenceépítést társítják, holott jóval több feladat és lehetőség tartozik ebbe a témakörbe.
A leendő medence tervezésénél és építésénél figyelembe kell venni az alapvető elvárásokat és az opcionális komfortizálási lehetőségeket. Az uszodatechnikai szakember felméri az igényeket és a helyszínt, szakmai tanácsokkal szolgál a leendő medence ideális kialakítására vonatkozóan, és a Megrendelő igényeivel összhangban kerül sor a tényleges úszómedence elkészítésére és beépítésére, amely tartalmazza mindazon uszodatechnika elemeket, amelyeket a hosszú távú és megfelelő működéshez, működtetéshez szükségesek.

Az uszodatechnika legfőbb területei a medence kivitelezésen túl: a kényelemfokozás, a vízkezelés, a védelmi megoldások (pl. medencefedés), a meghibásodások szervizelése.

Kényelemfokozás a modern uszodatechnika révén

A komfortizálás terén számos lehetőség kínálkozik a Compass Pools uszodatechnika által biztosított opciók közül, amelyek a medence használatának és funkcióinak sorát bővítik.

Uszodatechnika kivitelező cégünk, a Compass Pools a karbon kerámia medence erre kialakított helyeire, a legkülönbözőbb uszodatechnikai élmény és látvány elemeit építi be Önnek.

A következő Compass Pools uszodatechnika elemek közül választhat:
Ellenáramoltató, Vantage medencetisztító rendszer, Wellness elem uszodatechnikai masszázs szivattyúkkal a kiülő padokba, automata váltószelep, nyakmasszázs, különböző fűtési rendszerek (szolár, gáz, elektromos), uszodatechnikai vízkezelő berendezések, vegyszermentes, sóval működő fertőtlenítő rendszerek, sóbontó készülékek, klorinátor, rolós medencetakarás , polikarbonát medencefedés.

Uszodatechnika elemek a vízkezelésben

Az uszodatechnika egyik legfontosabb feladata a kész medence vízkezelésének megoldása, vagyis a folyamatos szűrés-forgatás, a vízcsere és tisztántartás biztosítása.

A különféle uszodatechnika elemek az alábbiak szerint végzik a vízkezelést:
- a víz szűrése, forgatása
- a víz áramoltatása (irányított módon)
- a vízáramoltatás megfelelő intenzitásának biztosítása
- a víz biológia és kémia kezelése

A fenti feladatokat elvégző uszodatechnikai szerelvények és berendezések alapvetően szükségesek ahhoz, hogy a medence vize tiszta legyen mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból.

A Compass Pools karbon kerámia medence vízkezelését az uszodatechnika különböző megoldásai közt széles körben elterjedt, sós vízkezelő rendszer, sóbontó végzi. Az Ecomatic sóbnontó készülékek a legmagasabb színvonalat képviselik és az egész világon megtalálhatók.

A Compass Pools karbon kerámia medence vízforgatását vízhűtéses Davey szivattyúk végzik, melyek a keletkezett hőt a medencevíz fűtésében hasznosítják. A vízszűrését üvegszálas polieszter, kvarc homok töltetű szűrőtartály végzi. A Compass Pools kerámia medence külön és uszodatechnika-gépészeti egységcsomaggal is igényelhető. Az alapcsomag tartalmazza a kerámia medence uszodatechnikai szűrő-forgató berendezését, a világítást, szkimmert és az uszodatechnikai víz be-és elvezető elemeket.

Egyéb uszodatechnika elemek a szabadtéri medencéknél

Valamennyi szabadtéri medence egyik nagy hátránya, hogy a vízfelület ki van téve a szabad környezeti hatásoknak, napsugárzásnak, esőnek – rovarok, falevelek stb. hullanak bele, amik között nem éppen kellemes úszni, valamint a víz is gyakoribb tisztítást igényel emiatt. A Compass Pools uszodatechnika szerencsére remek megoldást kínál erre a problémára is, elsősorban a Vantage automata medencetisztító rendszernek köszönhetően, valamint a rolós medencetakarások és polikarbonát medence fedések révén.

Uszodatechnika

Medence - Színek - Technológia - Kiegészítők - Galéria - Uszodavízkezelés - Medencefedés - Úszómedence - Letöltések - Oldaltérkép - Adatvédelmi nyilatkozat