HUN | ENG

HOME  |  RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉG

 

Compass Pools Hungary

Az egyedülálló karbon kerámia kompozit technológiával gyártott ausztrál Compass Ceramic Pools® medencék 2003-tól már a magyar piacon is nagy számban jelen vannak.

A CompassPools magyarországi képviseletét 2006-tól a Compass Pools Hungary Kft látja el. Ezt megelőzően kivitelező cégünk a Compass Carbon Pools Kft. végezte a hazai forgalmazást.

Köszönhetően a különleges technológiának, a kiváló minőségnek és a gyors telepíthetőségnek, a CompassPools karbon kerámia medencék eladása, a tengerentúli piacokon túl, nem csak Európában, hanem Magyarországon is dinamikusan nő évről évre.

A CompassPools gyárcsoport a legnagyobb kerámia kompozit medence gyártó cég a világon.
Évi több mint 10 000 eladott medencéjének sikere a különleges Ceramic Composite technológiának és a BI-LuminiteTM felületnek köszönhető.

A Compass Ceramic Pools® medencéket 1979-óta a Compass által kifejlesztett kerámia kompozit technológiával készítik. Folyamatos fejlesztés és újítás eredményezte 1993-ban a Ceramic Composite technológia védett BI-LuminiteTM felülettel történő alkalmazását.

Európában, 2005-ben kezdte meg a gyártást az ausztrál Compass Manufacturing leányvállalata.

A Compass Ceramic Pools® medencéink, számos igényes családi ház kertjében és wellness szállodában (pl: Szent Orbán Hotel ****, Nagyírtáspuszta) megtalálhatóak.

Ecomatic, Eco Spa sós technológiájú (vegyszermentes) uszodavíz fertőtlenítő- és vízkezelő berendezéseink, nem csak Compass Ceramic Pools® medence tulajdonosok, de számos magán és közületi felhasználó örömét is szolgálja. (pl.: GRESHAM PALOTA*****, Budapest)

Medence - Színek - Technológia - Kiegészítők - Galéria - Uszodavízkezelés - Medencefedés - Úszómedence - Letöltések - Oldaltérkép - Adatvédelmi nyilatkozat