HUN | ENG

HOME  |  RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉG

 
SZÍNEK
Cyber AQUA

Cyber Színek
A Compass labor legújabb fejlesztése a fantasztikus csillogású, extrém tartós színek. A színskála különleges festék és „gelcoat” anyagok felhasználásával jött létre. A „gelcoat” anyag struktúrája nagyon hasonlít a Bi-Luminite® technológiához. A Cyber színek fantasztikus csillogást és kristálytiszta átlátszóságot kölcsönöznek a medencevíznek.

Cyber SKY
Cyber MOON
Golden Pebble Bi - Luminite® Színek
A Bi-Luminite® felület, csillogó 3D színeivel forradalmi változást hozott. Ezek a színek megváltoztatják a medence látványát. A felület alá bedolgozott apró csillámló részecskékkel és az egyszeres helyett kettős színréteg felhasználásával megváltozik a Compass medencék víztükre.
A szabadalmaztatott Bi-Luminite® eljárás gondoskodik az egyedülálló színeffektusról. A színek mélysége és a csillámok teszik lehetővé az egyedülálló színek széles skáláját.
Ennek megfelelően az Ön Compass medencéje tökéletesen illeszkedik környezetéhez, illetve kifejezheti az ön egyedi stílusát.
Jellemzői:
• két speciális színréteg, amelyet a felületre külön kennek fel
• a legszebb tengeri lagúnák színvilága, amilyet csak el tud képzelni
• különleges színű, csillámló víztükör
• a színrétegeket kézzel hordják fel (mint a legdrágább autóknál), ezáltal minden medence egyedi
Granite
Blue Granite
Smokey Quartz
Blue Saphire
Diamond Reef
Solid
Compass Blue
Egyszínű Medence Felület
Tartós és elegáns RAL alapszínek a legmagasabb minőségben konzervatív ügyfeleinknek. A legmodernebb összetevők alkalmazásával garantálják a színek tartósságát.
Solid
Papyrus White

Medence - Színek - Technológia - Kiegészítők - Galéria - Uszodavízkezelés - Uszodatechnika - Medencefedés - Úszómedence - Letöltések - Oldaltérkép - Adatvédelmi nyilatkozat