HUN | ENG

HOME  |  RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉG

 

Compass Pools karbon kerámia medence modellek

RIVERINA medence  
X-TRAINER medence XL JAVA medence
XL TRAINER medence BRILIANT medence


RIVERINA karbon kerámia medence

Hogy otthon élvezhesse medencéjét!

Mostantól felesleges a zsúfolt tengerpartokra utaznia, hiszen akár mindennap csodálatos vakációt tölthet Ön is a Riverina medencéje mellett.

A Riverina karbon kerámia medence sorozat a legtöbbet eladott Compass Pools medence Európában, az USA-ban, valamint Ausztráliában.
A tökéletes tervezés és a medence biztonságos kialakításának köszönhetően a család minden tagja, gondtalanul élvezheti a Riverina medence típusokat. Ideális idősek és gyermekek számára egyaránt.
A Riverina medence sorozatoknál a legfőbb jellemző a biztonság!
 • A medence két oldalán pihenőhelyek és széles lépcső szolgálja a kényelmet és a biztonságos belépést. Ezek nem zavarják az úszást és fürdést.
 • A medence oldalán, a vízszint alatt, leálló perem biztosítja a gyermekek számára a pihenést, míg a felnőttek számára segítség nyújt abban, hogy bárhonnan könnyen kimászhassanak a medencéből.
 • A lépcsők és a padlók speciális csúszásmentes felülettel vannak ellátva
További információk a Riverina sorozatról

JAVA karbon kerámia medence sorozat

Egy klasszikus Compass medence

A Java úszómedence állandó vízmélységével és a római lépcsőjével különbözik a többi Compass medencétől.
Ez a klasszikus forma varázslatos harmóniát és eleganciát kölcsönöz kertjének.
 • Római lépcső szolgálja a biztonságos be- és kijövetelt, ami relaxációra is alkalmas
 • A medencepadló és a lépcsők speciális csúszásmentes felülettel rendelkeznek
 • A Java karbon kerámia medence sorozat választható úszó-rolós takarással vagy további extrákkal (ellenáramoltató, wellness-elem, vízesés, medencevilágítás, vegyszermentes vízkezelés, fűtés, stb.
További információk a Java sorozatról

XL-JAVA karbon kerámia medence sorozat

A CompassPools rolós takarással felszerelt Java medence modell a többet nyújt, mint az alapkivitel. További információk az XL-Java sorozatról

X-TRAINER karbon kerámia medence sorozat

Fittness és játék, avagy két sávon az egészségért!

Két sávon az egészségért: fitness és játék minden korosztálynak. A hagyományos medencékben általában csak egy úszó tud egy időben úszni. A két sávos X-Trainer medence lehetőséget biztosít két, vagy több személy egyidejű úszására. Az extra széles X-Trainer alkalmas különféle vízi játékokra és „cross-training” programokra. A vízi gimnasztika, kímélő módon mozgatja meg az ízületeket, így a medence alkalmas mind idősek mind gyermekek számára.
 • A hagyományos medencék általában kizárólag egy ember úszását teszik lehetővé.
 • A kétsávos X-Trainer úszómedence lehetőséget biztosít két, vagy több személy egyidejű úszására.
 • Az X-Trainer speciális szélessége lehetőséget biztosít a játékokhoz és a „Cross Training” programokhoz. Ez az edzésmódszer az egész testet fejleszti különböző közös, játékos edzéseken keresztül, ami kíméli az idősebbek és fiatalok ízületeit.
További információk az X-Trainer sorozatról

XL-TRAINER karbon kerámia medence sorozat

A legújabb változata az X-Trainer medencének, amely többet nyújt, mint az alapkivitel. További információk az XL-Trainer sorozatról

BRILIANT karbon kerámia medence sorozat

A Briliant típusok a Compass Ceramic Pools® gazdaságos változatát testesítik meg. Az egyszerű, modern forma egyesülve a klasszikus medencék általános tulajdonságával, minden vevő igényét kielégítik. További információk a Briliant sorozatról


A Compass Pools karbon kerámia medence gazdasági előnyei

 • Életre szóló garancia – Extra tartós, időtálló medence
 • Több mint 35 éves gyártói múlt
 • Betonozás nélkül, gyorsan telepíthető
 • Gazdaságos üzemeltetésének köszönhetően akár 50 % költségmegtakarítás is elérhető
 • A Compass kerámia magnak köszönhetően alacsony a medence hővesztése.
 • A Vantage padlótisztító rendszer használatával nincsenek holtterek, ahol az algák megtelepedhetnének.
 • A medence egyenletes Bi-luminite™ felülete gátolja az algásodást, ezáltal csökken a vegyszerhasználás, a karbantartási költség.
 • Ha Önnek Vantage automata padlótisztító rendszerrel ellátott Compass Pools medencéje van, nem kell a medence, fárasztó takarításával foglalkoznia, így időt, pénzt és energiát takaríthat meg!
A Compass medencefedéssel, és biztonsági, rolós medencetakarással tovább növelheti az energia megtakarítást!
 • Az egyedülálló Compass Carbon Ceramic - karbon kerámia kompozit rétegszerkezetnek és a több évtizedes medence gyártási tapasztalatnak köszönhetően egy örökéletű medence tulajdonosa lesz. Nem kell pár év múlva egy elhasználódott, kifakult medencét költséges módon felújítani, vagy kicserélnie!
Próbálja ki a Compass Pools medencét egy kellemes hétvégén, a nagybörzsönyi Szent Orbán Wellness**** hotelben!

A Compass Pools karbon kerámia medence még a legigényesebb házak és kertek színvonalát is emeli.
 • Az Eco-Matic sós technológiájú, vegyszermentes vízfertőtlenítő berendezésünk öko-technológiája révén nem kell többet klórt, algátlanítót, pelyhesítőt vásárolnia. Ecomatic sóbontó készülékeink, több ezer magán medencén kívül, megtalálhatók az összes Four Seasion szállodában, Magyarországon a Gresham Palotában*****.
Nagyobb közületi, sóbontó rendszerink működnek a mosonmagyaróvári Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda komplexum, kb. 2 500 m2 vízfelületű medencéiben.

Fertőtlenítse medencevízét vegyszer helyett sóval!
Compass Pools medence

Medence - Színek - Technológia - Kiegészítők - Galéria - Uszodavízkezelés - Uszodatechnika - Medencefedés - Úszómedence - Letöltések - Oldaltérkép - Adatvédelmi nyilatkozat