HUN | ENG

HOME  |  RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉG

 
Kiegészítők  |  CompassPools rollo cover® (Rolós fedés)

CompassPools Rolós fedés - LAMELLÁS FEDÉS MEDENCÉKHEZ
A CompassPools rollo cover®, ami egy lamellás fedés, garantálja a medence környezetében az abszolút biztonságot. Éjszaka, illetve rossz időben meggátolja a medencevíz hővesztését.
Speciális szolár-lamellái, hasznosítva a napsugárzás melegét, biztosítják az optimális vízmelegítést, jelentősen hozzájárulva a fűtési költségek minimalizálásához.
A lamellák feltekert állapotban, a vízfelszín alatt, a medence színével megegyező elkülönített házban vannak elrejtve.
Vezérlése kényelmes, helyszínről nyomógombokkal történik. A CompassPools rollo cover® megfelel a legszigorúbb EU biztonsági szabványoknak.
A lamellák beszerelését követően kerül sor a tartószerkezet lefedésére, amely készülhet trópusi fából, vagy más, a medence színéhez illő, burkolattal. Ez a medencefedés, a víz alatt, egy teljesen elkülönített részre van elrejtve, így nem zavarja a fürdést. A medencefedést csévélő hengerbe integrált motor mozgatja, ami biztonságos, kulcsos vezérléssel indítható.
LAMELLÁK
Medence használata közben a lamellák a medence színével egyező takaróházban rejtve maradnak. A lamellák mind a mechanikus behatások mind az UV-sugárzással szemben ellenállóak. Terhelés esetén egy vezetőperem megakadályozza a lamellák elmerülését. Minden Compass lamella hozzájárul a medencevíz melegítéséhez, illetve segíti a víz megfelelő hőmérsékleten tartását.
A CompassPool rollo cover a következő karbon kerámia medence modelleknél alkalmazató:
XL-Trainer90, XL-Trainer100, XL-Trainer110, XL-Java
Click to view a larger image

Medence - Színek - Technológia - Kiegészítők - Galéria - Uszodavízkezelés - Uszodatechnika - Medencefedés - Úszómedence - Letöltések - Oldaltérkép - Adatvédelmi nyilatkozat