HUN | ENG

HOME  |  RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉG

 
Medence  |  JAVA karbon kerámia medence sorozat

JAVA karbon kerámia medence sorozat

Java karbon kerámia medence sorozat – Klasszikus stílus eredeti Compass minőségben

A Java karbon kerámia medence egy valódi különlegesség az állandó vízmélységével és a római lépcsőjével. Elegáns lépcső hangsúlyozza ki a medence formáját és a klasszikus stílus harmóniát kölcsönöz kertéjének. Mindezek mellett a Java kiválóan alkalmas vízi játékokra is.
A Compass medencéknél a biztonság a legfőbb szempont – Erre a Java karbon kerámia medence a tökéletes példa
Széles és kényelmes római lépcső szolgálja a biztonságos belépést a medencébe, ami alkalmas kellemes pihe-nésre is. A medence mindkét hosszanti oldalán relaxációs zóna került kialakításra. Oldalán, a víz alatt körbefutó leálló perem biztonságot nyújt a gyerekeknek, felnőtteknek, illetve segíti a medence bármely pontján történő kimászást a vízből.
Gyors és egyszerű telepítés
A medence alkalmas sós vízkezelési technológiához. A medence felülete sima, pórusmentes, ez gátolja az algák megtelepedését és csökkenti a vegyszerfelhasználást. A kerámia mag gondoskodik a jó hőszigetelésről, ami egyszerűbbé és olcsóbbá teszi a vízfűtést. A karbon kerámia medence szerkezete olyan rugalmas, hogy alkalmazkodik az esetlegesen előforduló mérsékelt talaj egyenet-lenségekhez, és lehetővé teszi a medence beépítését nehéz terepviszonyok mellett is. Ezeket az előnyöket fokozza a legszigorúbb szabványokhoz illeszkedő Compass minőség ellenőrzés és tervezés. Válassza az Önnek legmegfelelőbb kiegészítőket, élményelemeket (ellenáramoltató, wellness-elem, vízesés, medencevilágítás, vegyszermentes vízkezelés, fűtés, stb.)
Medence típus
Hosszúság
Szélesség
Mélység (m)
Űrtartalom
Súly
Java 85
8.41
3.78
1.50
42m3
670kg
Java 101
10.03
3.78
1.50
49m3
850kg
Java karbon kerámia medence sorozat Java Pool Schematic - Java medence sorozat alaprajz

Medence - Színek - Technológia - Kiegészítők - Galéria - Uszodavízkezelés - Uszodatechnika - Medencefedés - Úszómedence - Letöltések - Oldaltérkép - Adatvédelmi nyilatkozat